iSelect BT 2,5 & 5

FÀrdiga kit Àr den perfekta lösningen för smÄ och medelstora rum eller utrymmen.


Det ger en bra ljudkvalitet som gör att du kan njuta av inbyggnadsstereo som/eller integreras med våra trådlösa tillbehör, KBSOUND® DOCK eller KBSOUND® BLUETOOTH® det låter dig streama musik från din smartphone, surfplatta, dator eller någon annan Bluetooth-enhet. Du kan välja mellan FM, iPod / Bluetooth-funktioner med hjälp av fjärrkontroll.
Den elektroniska modulen med den inbyggda FM-radio och högtalarna, är dolda i undertaket som om de vore downlights. Ljudet går att styra med den eleganta och intuitiva fjärrkontrollen som är lätt att använda med display och RDS.


Funktioner
Enkel fjärrkontroll med en LCD-skärm och Radio Data System (RDS) kommunikationsprotokoll.
Med knappsatsen kan du välja ljudkällan vare sig det gäller FM, iPod / Bluetooth®. Det går såklart att ändra volym, bas, diskant, bas och loudness.
Andra knappar låter dig skanna eller direkt knappa in FM-stationer och lagra stationer i minnet med optimal mottagning.
Fjärrkontrollen gör det också möjligt att stega fram och tillbaka eller spela och pausa iPod, iPhone, Bluetooth-enhet eller spellista.
Den elektroniska modulen innehåller en FM-radio med 30 minnen.
Två 2 ½ tumshögtalare (8 ohm) med en IR-mottagare / sändare inbyggd i högtalargallret. Finns i vitt och matt krom.
Två st 5 tumshögtalare (8 ohm) högtalare med en IR-mottagare / sändare inbyggd i högtalargallret. Finns i vitt och matt krom.
Anslutningsklämmor ger enkel kabeldragning och installation.

TILLBEHÖR:
De trådlösa modulerna DOCK och Bluetooth® är tillbehör som är anpassade till kontakt-uttaget på den elektroniska modulen.
Listpris:
2,5 tumskit: artnr 50302B e nr 6220498
5 tumskit: artnr 50304B e nr 6220497